dilluns, 30 de maig del 2011

BRAÇ DE GITANO







BRAÇ DE GITANO




5 ous


10 cullerades de sucre (5 per les yemes i 5 per les clares)


1 sobre de royal


5 cullerades de farina (rases)


1 bandeja de 40x25 cm.


PREPARACIÓ


Muntar les clares i les yemas (per separat) posa'n-hi el sucre.Adjuntar les clares, yemas i farina tamisada amb un colador perquè agafi aire, i el sobre de royal.


Posar-lo tot a la bandeja que sa recobert amb paper vegetat Posar-ho al forn precalentat a 170º durant uns 20 mn. Mes o menys


S'ha de posar una drap moll (molt escorregut) amb sucre per sobre (perquè no s'enganxi la placa de pa de pessic en tra-el del forn.


S'enrotlle amb el mateix drap. Durant uns minuts i ja si pot posar la crema o la nata muntada (uns 500g.).


El pode-ho posar a una plata de paper o de plàstic que venen als Xinos. Posar-hi sucre per sobre i cremar-lo amb un ferro calent.BON PROFIT

2 comentaris: